Supervision

Faglig og personlig udvikling i alle sammenhænge

Ved du, hvordan supervision kan gøre det nemmere for dig at navigere i dit job, så du går hjem med en god fornemmelse i kroppen hver dag? Det ved jeg – læs med her og bliv lidt klogere på, hvordan jeg kan hjælpe dig eller dine medarbejdere.

Min klinik er beliggende på Amager, men jeg hjælper gerne uanset om du befinder dig i København eller andre steder på Sjælland.

Hvad er supervision?

Supervision kan beskrives som værende en mellemting mellem undervisning og terapi, og det kan helt konkret hjælpe dig til at holde motivationen oppe i hverdagen; både på jobbet og i privat.

Det er et professionelt rum, hvor jeg med udgangspunkt i dine konkrete eksempler fra dagligdagen arbejder med at give dig – og eventuelt dine kollegaer – mulighed for udvikling og klarhed.

Jeg guider dig til en øget refleksion, og derfra bevæger vi os til at kunne bruge denne indsigt konstruktivt i hverdagen​.

Målet med supervision er at øge fagligheden og give gode vækstbetingelser for mentalt overskud og trivsel.

Jeg kommer til dig

Har du et helt konkret behov, eller er du blot nysgerrig på, hvordan jeg kan højne motivationen hos dig, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 50 90 87 11 eller via mail på kontakt@sussesylvest.dk.

Supervisionen kan enten foregå som en 1:1 – eller i en større gruppe.

Er I en større gruppe, kommer jeg ud til jer og arbejder med jer lige i hjertet af jeres hverdag.​

Følg på Facebook

Jeg poster jævnligt små skriv som du kan følge med i.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os