Parterapi

Parterapi hos erfaren parterapeut i København

Der kan være mange udfordringer og opgaver, når man er et par

Opleve du/I at det kan være svært at kommunikere omkring de væsentlige ting i hverdagen – Eller bare i det hele taget? Nogle gange er vores forventningerne til hinanden ikke helt klare eller noget har ændret sig over tid.

Måske oplever du/I at der ikke længere er god kontakt mellem jer eller at I lever parallelle liv.

Det kan være at I har udfordringer i forhold til børneopdragelse, mulig skilsmisse eller livet i det hele taget. Hvis det er tilfældet, så står jeg, klar til at hjælpe jer med parterapi. Jeg hedder Susse Sylvest og er uddannet psykoterapeut med speciale i parterapi på Gestaltterapeutisk grundlag.

Jeg har dog bred erfaring inden for forskellige behandlingsmetoder, og vil finde jer der hvor I er og dermed en tilgang, der passer til jer og jeres parforhold.

Hos mig får I muligheden for en åben dialog omkring det I ønsker. Jeg hjælper par fra Amager og København og resten af Sjælland.

Hvad er parterapi?

Parterapi er anderledes end individuel terapi. Det er på en måde jeres forhold, der er i terapi, og vi kigger på det, der sker imellem jer, når det går godt og når det går skidt.

I parterapi får I en mulighed for at undersøge, hvad og hvordan tingene foregår imellem jer – og et sted hvor I begge kommer til orde med, hvad der fylder imellem jer. De fleste oplever en større tydelighed og klarhed, som giver en anderledes bund for eventuelle forandringer.​

Kontakt mig for professionel parterapi

Skal du og din partner bruge en dygtig parterapeut, så står jeg klar til at hjælpe jer.

I er velkomne til at kontakte mig på telefon: 50 90 87 11 eller på mail via: kontakt@sussesylvest.dk. I er også velkomne til at benytte min kontaktformular, som I finder ude i hjemmesidens højre side.

Jeg ser frem til at høre fra jer!

Priser for parterapi

​1 time 900,00 kr.
​1,5 time 1200,00 kr.

Følg på Facebook

Jeg poster jævnligt små skriv som du kan følge med i.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os