Angst

Angstbehandling i høj, professionel kvalitet

Lider du af angst eller andre stressrelaterede tilstande, er angstbehandling måske noget for dig. Gennem mine mange års erfaring som psykoterapeut har jeg arbejdet med mange forskellige slags mennesker med hver deres grader af og former for angst. Ingen angst er ens, og jeg tilpasser mig altid til lige præcis dig og din situation.

Jeg holder til på Amager, men har kunder fra hele København og det øvrigt Sjælland.

Fremgangsmåden for min angstbehandling

WHO anslår, at de psykiske lidelser er vores største sygdomsbyrde på verdensplan. Lider du af angst, kan du nemlig opleve både psykiske og fysiske symptomer som uro, panik, hjertebanken og høj puls, trykken for brystet, søvnproblemer, isolation, nedsat livskvalitet og meget mere.

Jeg har efterhånden set rigtig mange typer af angst, og min erfaring har givet mig stor viden om, hvordan det bedst lader sig gøre at arbejde med angsten.

Først og fremmest tilpasser jeg mig altid det menneske, jeg sidder overfor. Jeg arbejder både direkte med angsten (fx ved hjælp af kropsterapi, følelser, handlinger) og rundt om angsten (fx rollespil, visualisering, mindfulness, visualisering mv).

Mental sundhed handler om at have det godt med sig selv og have det godt i sit liv.

Lad mig sætte fokus på din angst

Oplever du nogle af de ovennævnte angst- og stresssymptomer, er det en rigtig god idé at adressere problemet så hurtigt som muligt.

Mental sundhed handler om at have det godt med sig selv og have det godt i sit liv.

Kontakt mig på telefon 50 90 87 11 eller ved at sende mig en mail på kontakt@sussesylvest.dk.

Priser for individuel terapi

​1 time 800,00 kr.
​1,5 time 1000,00 kr.

Er du studerende, pensioneret eller på overførselsindkomst?

​600,00 kr. for 1 time
​800,00 kr. for 1,5 time

Starttilbud (individuel)

​Første gang du kommer hos mig koster det 500 kr. for en time, så får du mulighed for at fornemme, om det er noget for dig.

Følg på Facebook

Jeg poster jævnligt små skriv som du kan følge med i.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os